Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

V NEW AGEN petos

NA:n profeetat kehottavat sinua etsimään jumaluutta itsestäsi: " Minä olen jumala, jumaluus asuu minussa, olen täydellinen ihminen, en tarvitse mitään syntien anteeksisaamista!" Siinä heidän ajatuksensa. Budhalaisuudessa ja hinduismissa opetetaan, että ihminen voi kuoltuaan palata takaisin jossakin toisessa ruumiillisessa muodossa ja sovittaa pahoja tekojaan.

Suomessa tehdyn gallupin perusteella 40 % suomalaisista uskoo jälleen syntymiseen ja moni karman lakiin. Suuri osa suomalaisista uskoo siis, että hän syntyy kuolemansa jälkeen jossakin uudessa muodossa maailmaan ts että heillä on mahdollisuus jälleen syntymisen kautta sovittaa entisen elämän synnit. Jumala on kuitenkin ilmoittanut, että ihminen tuomitaan kuoltuaan  olotilaan, jonka hän on maanpäällisen elämänsä kautta valinnut.

Mikä on karman laki? Karman lain mukaan ihmisen kohtalo on etukäteen määrätty, eikä hän voi muuta kuin hyväksyä kohtalonsa. Surkea kohtalo näin uskoville. Jumala on kuitenkin tarkoittanut toisin.

Olemme siirtyneet aikaan, jossa moraalittomat kansan ja uskonnon johtomiehet repivät rikki ihmisyyden siteet ja solmivat liiton pahan kanssa.

Ensimmäinen liitto paholaisen kanssa, oli Baabelin tornin rakentaminen, jolloin ihminen hylkäsi Jumalan. Tornin huipulle oli rakennettu temppeli, zikkurratu, jossa palvottiin aurinkoa ja jossa astrologit laativat ennustuksia. Se oli vastoin Jumalan tahtoa, joten hänen täytyi sekoittaa rakentajien kielet, jotta he eivät ymmärtäisi toisiaan ja rakentaisi tornia valmiiksi.

Meidän aikanamme rakennetaan erilaisia yhteyksiä idän uskontojen ja eri okkultististen voimien kanssa. Avaat missä tahansa Suomen kolkassa päivälehden, sieltä osuu silmiisi selvänäkijöiden tai jopa noitien ilmoitukset.

" Kaikenlainen noituus, taikuus, selvänäköisyys ja henkiparantaminen leviävät kaikissa muodoissaan kuin kulovalkea. Idän uskonnot pukeutuvat muotivaat-teisiin ja valloittavat läntistäkin maailmaa. Kulttuuri imee kuin pesusieni uusia aatteita. Ote kirjoittamastani kirjasta - "Taistelu vallasta".

Kaikkea vanhaa kokeillaan uusissa muodoissa."

Eräs uskova ystävä kertoi, että hän oli soittanut eräässä sanomalehdessä olleeseen numeroon. Hän sanoi, että puhelu tuli hänelle todella kalliiksi, mutta soitto oli kannattanut. Hänen silmänsä olivat avautuneet näkemään, miten koko Suomen yli oli levitetty pahan tiuhasilmäinen verkko.

Jotkut nuoret olivat kokeilleet Kalevalassa olleita loitsuja ja olivat jääneet niiden verkkoon. Pelko oli alituinen seuralainen. 

VÄÄRÄ SUVAITSEVAISUUS - SUURI EKSYTYS

Sielujemme vihollinen uskoo, että Jumalan sana on totta ja että hän joutuu kaikkine demoneineen ikuiseen kadotukseen. Siksi hän haluaa saada eksytettyä koko ihmiskunnan, niin että epäuskoinen ihminen joutuisi kadotukseen hänen kanssaan.

Hän rakentaa ihmiskunnan keskelle valtavaa eksytysten verkkoa. Väärä suvaitsevaisuus on eksytyksen airut. Tällainen yleinen suvaitsevaisuus vaatii, että kaikki uskonnot ovat saman arvoisia.

Hengellisen eksyttäjän tuntee siitä, että hän puhuu paljon Jumalasta ja hänen rakkaudestaan, mutta ei itse rakasta. Hän välttää puhetta Golgatasta ja Jeesuksen ristinkuolemasta sekä hänen sovintoverestään.

Tällaiset eksyttäjät puhuvat toista ja toimivat toisin. He eivät pysy totuudessa, eivätkä vaella totuudessa. Totuus on kuitenkin ainoa, joka voi tehdä ihmisen vapaaksi. Eksyksissä vaeltava luulee, että kaikki muut ihmiset ovat väärässä ja hän on oikeassa. Sellaista vaeltajaa on vaikea auttaa 


.

©2019 layout206 - suntuubi.com