Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

IV Kohti Suurta Baabelia

Suuren maailmankirkon johtajaksi tulee Rooman kirkon paavi. Hän on kuitenkin vain kirkon keulakuva. Historia todistaa, että roomalaiskatolinen kirkko on aina pyrkinyt tuhoamaan elävän kristillisyyden, eikä se tee tänäkään aikana poikkeusta. Jesuiittajärjestö on suurelta yleisöltä kulissien takana salassa toimiva mahtitekijä katolisessa kirkossa eikä se tule kaihtamaan keinoja toisin ajattelevien tukahduttamiseksi. Inkvisitiokin toimii meidän ajassamme.

Kulissipaavi käyttää kuitenkin mieluummin rauhanomaisia ratkaisuja. Hän pyrkii armollisesti sulkemaan erehtyneet lapset takaisin äitikirkon helmaan. Heidän tulee vain osoittaa katumusta ja tunnustaa esi-isien erehtyneen, kun nämä ovat eronneet ainoan, autuaaksitekevän kirkon helmasta.

Pakanauskonnot toivotetaan sydämellisesti tervetulleiksi äitikirkon hellään hoivaan kaikkine riivaajien palvelemisineen ja okkultistisine menoineen. Uskon, että myöhemmin saatanan kirkkokin otetaan Baabelin suojaan.

Kun tämä suuri Baabel on lopullisesti muodostettu, se näyttää pedon kyntensä. Katoliset karismaatikot joutuvat inkvisition uhalla tunnustamaan, että he ovat erehtyneet, kun ovat ainoana erehtymättömänä pitäneet Raamatun sanaa ja ottaneet vastaan Pyhän Hengen. Heidät pakotetaan luopumaan kaikesta kuuliaisuudesta Jumalan sanalle, tai he saavat maksaa hengelllään uskollisuudestaan Jumalan sanaa kohtaan.

Alkaa uusi marttyyrien aikakausi. Paavi ja Rooman kirkko julistavat olevansa erehtymättömiä. Kaikki muut opit ja uskonnolliset rituaalit ovat tässä kirkossa luvallisia, ainoastaan kristityt, jotka pitävät Raamattua elämänsä ainoana ohjenuorana, joutuvat kaikkialla maailmassa vainottaviksi.

Maria kultti

Koko oppirakennelma rakentuu Maria-kultin varaan. Roomalaiskatolinen kirkko seisoo yhden jalan varassa, ja se on usko Neitsyt Mariaan. Kirkko opettaa, että tämä neitsyt on Jeesuksen äiti. Tämä kaikki on kuitenkin val-hetta, silmänlumetta, sillä roomalaiskatolisen kirkon Marialla ja Jeesuksen Maria-äidillä on yhtä paljon yhtäläisyyttä kuin Otavalla ja Pohjantähdellä.

Maria kultti on katoliseen kirkkoon otettu pakanallisesta, babylonialaisesta äiti-lapsi kultista. Paholainen on kuitenkin ovelalla tavalla saanut ihmiset kaikkialla katolisessa maailmassa uskomaan niin kuin kirkko opettaa.

Usko Neitsyt Mariaan ja lapsikasteeseen eivät pelasta roomalaiskatolilaisen kirkon jäsentä ikuisesta kadotuksesta. Jos katolinen uskoo Jeesukseen, että tämä on kantanut ristillä hänenkin syntivelkansa, hän pelastuu.

Katolisessa kirkossa samoin kuin monissa muissakin kirkkokunnissa opetetaan, että kaste pelastaa. Kaste ei kuitenkaan pelasta ketään, ainoas-taan usko Jeesukseen Kristukseen. Eräs luterilainen evankelista on sanonut, että ellei Suomen kansa tee parannusta, se hukkuu kasteveteensä.

©2019 layout206 - suntuubi.com