Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

III IDÄN USKONNOT JA NEW AGE

On koittanut UUSI AIKA, NEW AGE (NA). NA sulauttaa itseensä kaikki maailman uskonnot muodostaen mahtavan suuren maailmankirkon, BAABELIN, jonka syntyminen ei olisi ilman NEW AGEA mahdollinen. Sana Baabel tarkoittaa sekoi- tusta, kirkkoa, johon kuuluvat sekä Jumalan Pyhästä Hengestä että maailman hengestä syntyneet ihmiset. Kirkkokunnissa, joissa on sekä uskovia että uskomattomia täyttävät BAABELIN tuntomerkit. BAABEL-kirkossa hyväksytään Jeesus nimen käyttö ja ja hänestä puhutaan paljon mutta sen virkailijoiden keskuudessa on myös paljon niitä, jotka vastustavat Kristusta. NA-liike pyrkii sulauttamaan yhteen kaikki kristilliset ja pakanauskonnot. Viimeinen sulautus tapahtuu kuolleen kristillisyyden ja saatanallisten okkultististen valtojen välillä.

Ihminen on hylännyt Jumalan, mutta Jumala ei ole vielä hylännyt ihmistä. Rakkaudessaan Jumala langettaa tuomiot ihmiskunnan ylle siksi, koska ihminen ei ole nöyrtynyt Jumalan edessä voidaksensa pelastua kadotuksen kauhuista. Jumala antaa ihmiselle vielä mahdollisuuden nöyrtyä. 

Olemme ihmiskuntana siirtymässä aikakauteen, jolloin viha Kristusta ja hänen seuraajiaan kohtaan saa ennen näkemättömät mittasuhteet. Jumalan vastustajat ovat vain odottaneet uuden ajan koittamista, jolloin ihmiset hyväksyvät heidän oppinsa. Sielujen parantajat hyväksyvät mieluummin idän uskonnot ja niiden mystii-kan epäjumalineen kuin rakkauden Jumalan tekemät ihmeet. Parantava Kris-tus on jo ajatuksenakin heille hullutus, jota on vastustettava kaikin tavoin.

Jumala panee pahankin palvelemaan omia, hyviä tarkoituksiaan. Maailmassa ei löydy voimaa, joka pysäyttäisi Pyhän Hengen voittokulun. Astrologien mukaan olemme siirtymässä kalojen tähdistöstä vesimiehen tähdistöön.

Kohti Suurta Baabelia

Suuren maailmankirkon johtajaksi tulee Rooman kirkon paavi. Historia todistaa, että roomalaiskatolinen kirkko on aina pyrkinyt tuhoamaan elävän kristillisyyden, eikä se tee tänäkään aikana poikkeusta. Jesuiittajärjestö on kulissien takana toimiva mahtava tekijä katolisessa kirkossa eikä se tule kaihtamaan keinoja toisin ajat-televien tukahduttamiseksi. Inkvisitiokin toimii meidän ajassamme.

Paavi käyttää kuitenkin mieluummin rauhanomaisia ratkaisuja. Hän pyrkii armollisesti sulkemaan erehtyneet lapset takaisin äitikirkon helmaan. Heidän tulee vain osoittaa katumusta ja tunnustaa esi-isien erehtyneen, kun nämä ovat eronneet ainoan, autuaaksitekevän kirkon helmasta.

Pakanauskonnot toivotetaan sydämellisesti tervetulleiksi äitikirkon hellään hoivaan kaikkine riivaajien palvelemisineen ja okkultistisine menoineen. Uskon, että myöhemmin saatanan kirkkokin otetaan Baabelin suojaan.

Kun tämä suuri Baabel on lopullisesti muodostettu, se näyttää pedon kyntensä. Katoliset karismaatikot joutuvat inkvisition uhalla tunnustamaan, että he ovat erehtyneet, kun ovat ainoana erehtymättömänä pitäneet Raamatun sanaaja ottaneet vastaan Pyhän Hengen. Heidät pakotetaan luopumaan kaikesta kuuliaisuudesta Jumalan sanalle, tai he saavat maksaa hengelllään uskollisuudestaan Jumalan sanaa kohtaan.

Alkaa uusi marttyyrien aikakausi. Paavi ja Rooman kirkko julistavat olevansa erehtymättömiä. Kaikki muut opit ja uskonnolliset rituaalit ovat tässä kirkossa luvallisia, ainoastaan kristityt, jotka pitävät Raamattua elä-mänsä ainoana ohjenuorana, joutuvat kaikkialla maailmassa vainottaviksi.

Maria kultti

Koko oppirakennelma rakentuu Maria-kultin varaan. Roomalaiskatolinen kirkko seisoo yhden jalan varassa, ja se on usko Neitsyt Mariaan. Kirkko opettaa, että tämä neitsyt on Jeesuksen äiti. Tämä kaikki on kuitenkin valhetta, silmänlumetta, sillä roomalaiskatolisen kirkon Marialla ja Jeesuk-sen Maria-äidillä on yhtä paljon yhtäläisyyttä kuin Otavalla ja Pohjantähdellä.

Maria kultti on katoliseen kirkkoon otettu pakanallisesta, babylonialaisesta äiti-lapsi kultista. Paholainen on kuitenkin ovelalla tavalla saanut ihmiset kaikkialla katolisessa maailmassa uskomaan niin kuin kirkko opet-taa.

Usko Neitsyt Mariaan ja kasteeseen eivät pelasta roomalaiskatolilaisen kirkon jäsentä ikuisesta kadotuksesta. Jos katolinen uskoo Jeesukseen, että tämä on kantanut ristillä hänenkin syntivelkansa, hän pelastuu.

Katolisessa kirkossa samoin kuin monissa muissakin kirkkokunnissa opetetaan, että kaste pelastaa. Kaste ei kuitenkaan pelasta ketään, ainoas-taan usko Jeesukseen Kristukseen. Eräs luterilainen evankelista on sano-nut, että ellei Suomen kansa tee parannusta, se hukkuu kasteveteensä.


©2019 layout206 - suntuubi.com