Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK


Jotkut kansamme
johtajista ovat antaneet moraalittomalla esimerkillään selvän kuvan siitä, että perhe on vaarassa.

Punaisen meren ihme kuvaa lunastuksen suuruutta. Meren pohjaa vaelsivat yksinäiset miehet ja naiset, aviopuolisot, lapset, isovanhemmat, sedät, enot, tädit ym. sukulaiset. Suvut, heimot omaisuuksineen vaelsivat kohti lupauksen maata. Vihollinen tahtoisi kukistaa meidät hyökkäämällä taloudellisilla alueilla kimppuumme. Myöhemmin, kun olemme tarpeeksi asioita murehtineet ja siten heikentäneet sekä henkisen että fyysisen vastustuskykymme, hän hyökkää terveytemme kimppuun.
Suurin osa kaikista sairastamisistamme johtuu murheista, vaikka Jeesus on kieltänyt kaiken murehtimisen. Murehtiessamme teemme syntiä Jumalan pyhyyttä vastaan. Epäusko on suurin kaikista synneistä. Teemme kyseen alaiseksi koko pelastuksen. Huominen on meiltä kokonaan kielletty, jos suuntaamme katseemme siihen murehtien.
Monen murheen tien päässä on maailma kaikkine houkutuksineen.

1. Kor. 7: 10 - Jumalan mielen mukainen murhe saa aikaan parannuksen, joka koituu pelastukseksi ja jota kukaan ei kadu; mutta maailman murhe tuottaa kuoleman.
Ylistä juuri nyt Jumalaa!  Jumalan mielen mukaista murhetta on kantaa sydämessään Herran pelkoa, josta sanotaan, että se on kaiken viisauden alku, Ps. 111: 10 Anna Jumalan polttaa sydämestäsi kaikki arvoton ja kuona ja antaa sinulle taakka pelastumattomista sieluista. Yhä useammat uskovien avioliitot päättyvät avioeroon, hoida liittoasi..
Rakkaus on kuin kaunis kukka, jota tulee hyvin vaalia ja hoitaa, muuten se lakastuu. Paholainen hyökkää meitä ja perheitämme vastaan. Taistellaan oikeuksistamme. Temmataan rakkaamme hänen käsistään rukouksen köysillä. Ylistetään Jumalaa! Olemme syntyneet Jumalan Hengestä, siksi meidän tulee vaeltaa Hengessä. Meillä on rauha Jumalan kanssa, mutta kiivas taistelu pahan voimia vastaan. Taistelu käy sitä kiivaammaksi mitä lähempänä on Jeesuksen tuleminen eli ylöstempaus.
Todellisuudessa vihollisesta on jo saatu perusteellinen voitto. Tuhansien juonten punojana hän koettaa kuitenkin pitää meidät tietämättöminä Golgatalla saadusta lopullisesta voitosta.

©2019 layout206 - suntuubi.com