Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Alä pelkää, sinua kutsutaan

Raamatussa sanotaan, että Jumala kutsuu jokaista ihmistä, sinuakin. Hän ei halua auttaa sinua ainoastaan tässä elämässä, vaan hänellä on suunnitelma auttaa sinua iankaikkisesti. Kun sinä kuolet sinulle avautuu iankaikkisuus. Sinun ruumiisi jää tänne maan päälle lahoamaan, mutta sinun henkesi jatkaa ikuista elämää.Ellet käänny ajoissa Jumalan puoleen, joudut ikuisesti eroon Jumalasta. Mitä on ajoissa? Ajoissa on kymmenen sekuntia ennen kuolemaasi. Enhän minä tiedä, milloin minä kuolen! Juuri siksi sinun on huudettava Herran puoleen nyt.

Saatat olla hyvä ihminen, joka et tiedä, että olet syntinen Jumalan edessä. Jumalan edessä. Et voi kuitenkaan vedota siihen, että olet hyvä. Raamatun sanan mukaan kaikki ihmiset ovat tehneet syntiä ja ovat joutuneet eroon Jumalasta.

"Sillä kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla." Room. 3:23

Sinä et ole ehkä vieläkään vakuuttunut siitä, että olet syntinen ja koetat siksi keksiä verukkeita: "Entä, jos minä rukoilen ja luen paljon Raamattua, eiköhän Jumala päästäisi minua taivaaseen?" "Et pääsisi noilla ansioillasi taivaaseen.", joutuisin sanomaan sinulle. "Mutta, entä jos minä auttaisin köyhiä ja jakelisin omaisuudestani, enkö minä nyt jo viimein pääsisi taivaaseen?", inttäisit innokkaasti. "En päästäisi ja sitä paitsi minä en voi päästää sinne ketään, se on yksin Jumalan vallassa.", sanoisin.

Joku toinen taas on sitä mieltä, että hänen täytyy päästä taivaaseen sen vuoksi, kun hän on saanut kärsiä niin paljon elämässään. Hänellekään en voisi edes raottaa taivaan ovea, jos minulle olisi uskottu valta siihen. Joku vanhus saattaisi sanoa, että kyllä minä uskon Jeesukseen. Uskotko, että Jeesus on kuollut ristillä juuri sinun syntiesi tähden, kysyisin? "No, en minä aivan sillä lailla, mutta muuten kyllä." , vanhus vastaisi toivorikkaasti. Hänellekin joutuisin sanomaan, että hänen uskonsa ei avaisi taivaan porttia."

Kerro sinäkin mielipiteesi, olit asialle myönteinen tai kielteinen!

©2019 layout206 - suntuubi.com